Pagina's

dinsdag 3 september 2013

Mijn youtubekanaal

image

Zo als veel mensen heb ook ik een youtube kanaal. Veel mensen doen er niet veel mee en zo deed ook ik er niet veel mee. Vroeger heb ik veel gevlogd, maar die heb ik weer verwijderd, wél staan er 3 filmpjes van mij online. En omdat ik weer wil beginnen met filmpjes maken, bedacht ik mij om hier een artikel over te maken.

Dan zien jullie mijn gezicht ook eens, haha. Dit was het eerste filmpje wat ik op dit youtube kanaal heb gemaakt. Dit is volgens mij alweer 2 jaar geleden er zitten natuurlijk heel veel foutjes bij. Maar dit wel één van de dingen die ik heel graag doe. En daarom wil ik ook weer covers maken.

Na een hele lange tijd na de eerste video (en een heleboel filmpjes ertussen) maakte ik dit filmpje, ondanks dat dit ook heel veel beter kon ben ik hier best trots op. Ik heb dit dan ook met een digitale spiegelreflex gemaakt.

Dit is alweer – tot nu toe – het laatste filmpje dat ik op mijn youtube kanaal heb staan. Dit liedje van Demi Lovato heb ik gezongen met een rede. Ik had mijn examenuitreiking die dag en om alles (het gepest dat ik jarenlang mee zat) af te sluiten. Ik was onwijs zenuwachtig en dit kan je ook aan mijn stem horen.

Vandaag was mijn eerste schooldag en ik heb gefilmd hoe ik mijn make-up deed en met welke producten. Als alles er goed uitziet zal ik deze ook online zetten en daarna wil ik vaker filmpjes maken!

En dan nog even iets heel leuks! Ariana Grandes album is vandaag uitgekomen! Toevallig werd ik wakker van een droom die ik over Ariana had en keek ik op twitter en tweette ze: ‘Yours Truly’ wil come out in about an hour’, dus flipte ik heb en ben ik om 4 uur ‘s ochtends wakker gebleven om te wachten tot dat haar album uit kwam en heb ik ook haar album op iTunes gekocht. AND I LOVE IT! Ik heb trouwens ook de pre-order van haar album, poster, shirt en spiegeltje gekocht en die krijg ik binnenkort ook, en daar ga ik een unboxing van maken!

Abonneer op mijn youtube kanaal : www.youtube.com/user/poshperfectNL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten